onsdag 9 december 2009

Mingeldag

Det har varit en social dag.

Frukostmötet tillsammans med Sweden Rock gick bra. Det var nog 120 personer där, det gick förstås inte att ha en dialog med samtliga men jag hoppas och tror att goda idéer kan födas och växa efter mötet. Vi drack också kaffe och åt smörgås, och det är ju inte så dumt.

Sen var det dags för att inviga en utställning som Rädda Barnen håller på biblioteket för att uppmärksamma barnkonventionen som funnits i tjugo år. Rädda Barnen höll också födelsekalas eftersom de fyller nittio år. Några förskolebarn dök också upp och förgyllde tillvaron.

Efter att överförmyndarnämnden genomfört sitt sammanträde var det dags för mingel igen. Svensk fastighetsförmedling bjöd på glögg och mysig stämning.

Nästa mingelpass var på Handelsbanken som presenterade sin nya kontorschef. Där fanns det många trevliga att småprata med innan det blev dags för mig att ta mig hemåt.

Det verkar säkert som att jag inte alls har gjort någon nytta i dag. Men jag har hoppas att jag har det. Trots allt.