måndag 30 november 2009

Vaccinerad

Jag fick en kallelse att det var min tur att få vaccin mot nya influensan,

A H1N1.

Lydigt gick jag upp till vårdcentralen på utsatt tid. Det var en hiskelig kö och jag tänkte att det nog är större risk att jag avlider på grund av trafikolycka (eftersom kön ringlade sig igenom en fyrvägskorsning) än av nya influensan.

När kön väl började röra på sig gick det undan. Lite oroad kände jag mig av att det vällde IN människor men jag såg ingen enda komma ut.

När det väl var min tur så gick det fort, jag satt och väntade på sticket och smärtan men det var över innan jag hann känna något. Och sen fick jag gå ut genom en annan dörr, då förstod jag varför jag inte såg någon gå UT.

Nu är jag vaccinerad och sitter här och väntar på de omtalade biverkningarna.

I kväll har vi gruppmöte, jag håller mig nog frisk hela kvällen. I morgon har vi sammanträden hela dagen jag hoppas att jag kan vara på plats då också.