måndag 30 november 2009

Robledo ger stjärnstatus åt Sölvesborg

I eftermiddags hade jag ett trevligt samtal med en sann partivän, kommunfullmäktiges förrförre-ordförande Bengt Mattisson. Det var trivsamt att sitta ner och samtala en stund. Vi kom in på musikskolan och jag fick en intressant historielektion i hur musikskolan i Sölvesborg kom till och hur den blev kommunal.

Han berättade också att det inte alls är "krig" på Hanö. Och vi spekulerade vidare om restaurangen och affärens framtid på den lilla ön.

Det var ett gott samtal. Tack för det!

Gott var det också att läsa i de lokala bladen att Juan Robledo skrivit på för Mjällby AIF för ytterligare två år. När man ser honom gå här på den lilla stadens gator så är han onekligen ett spännande inslag. Han ser ut att vara full av självförtroende och stjärnstatus, och det kan vi behöva här i Sölvesborg.

BLT

Sydöstran

Nu är jag hemma igen. Socialdemokraternas gruppmöte är avslutat för i kväll och för i år. Det blev ett relativt kort möte, men åsikter och frågor vädrades i vanlig ordning friskt.

Vi hälsade Lisa (Elisabeth) Jönsson välkommen som ny ersättare i Kommunstyrelsen och hon kommer vara på plats i sitt nya uppdrag redan i morgon. Det blir bra!