måndag 9 november 2009

Bloggen på Radio Blekinge

Nu har jag och Findus umgåtts under några minuter i en för övrigt ödslig personalmatsal!

I dag har den bloggen varit på radio.

Jag har fått prata om ett "kärt" ämne; kommentarer på webben och om varför jag bloggar etc.

Det går att lyssna här och läsa mer här på Radio Blekinges hemsida här

Och om länkarna inte fungerar eller om ni inte orkar lyssna så kan jag också skriva om varför jag bloggar.

Jag har haft den här hemsidan och bloggen sedan 2006. Det är ett bra sätt att låta de socialdemokratiska medlemmarna få snabb och aktuell information om dagsaktuella händelser och mina reflektioner kring dem.

Det är också ett sätt för väljare och andra intresserade att se vad jag gör om dagarna och vad jag tycker och tänker i olika frågor.

OCH det är ett utmärkt sätt att få komma till tals, utan att bli avbruten eller felciterad.

Jag håller mig mest i den lilla vardagliga världen. Mina ord är personliga och det är mina personliga tankar och åsikter som vädras här. Vill man ta del av tankar om de stora världshändelserna tycker man sannolikt att det är ganska torftigt här inne.

Eftersom det är jag som är ansvarig för min hemsida och min blogg så är det också jag som är ansvarig för allt som publiceras här. I värsta fall kan jag faktiskt bli dömd om något otillåtet skulle publiceras. Därför valde jag vid en viss tidpunkt att inte tillåta kommentarer. Helt enkelt för att jag inte har tid att hålla ständig koll på vad som skrivs här.

Om det finns ett stort önskemål och skribenterna lovar att inte skriva olagligheter eller personangrepp så kan jag tänka mig att tillåta kommentarer igen.