fredag 18 september 2009

Näringslivsdag i Sölvesborg

Nu har jag kommit hem från en, i mitt tycke, mycket lyckad Näringslivsdag.

Jag har redan fått ett telefonsamtal från en deltagare som var lyrisk över dagen, jag hoppas det kommer flera.

Min personliga favorit var Staffan Ehde han lyckades verkligen inspirera och hålla alla mina sinnen på helspänn i en och en halvtimme.

Däremot tyckte i alla fall jag det var ett bottennapp av Svenskt Näringslivs företrädare Carina Centrén, som inte ens var närvarande under dagen, men som deltog i den sista halvtimmens paneldebatt. På frågan vad hon önskar sig vid en ny Näringslivsdag om ett år så svarade hon att hon hoppas att det då, efter valet, finns politiker som förstår att näringslivet är drivkraften för all samhällsutveckling.

Jag kommenterade inte det då.

Och jag kommenterar inte det nu, mer än att jag säger. Buuu.

Dagen var i alla fall lyckad.