onsdag 1 april 2009

April, April


Inte en endaste gång har jag blivit lurad aprillo under dagen.

Trist.

Jag kanske undrade en aning över världsarvstapeten i Sydöstran.

Det kan jag medge.

Det var ett riktigt finurligt och bra aprilskämt med finess. Kul!

Men annars var det ingen som försökte lura mig. Vad jag vet.

Å andra sidan försökte jag inte lura någon heller. Trist.

Jag träffade en trevlig skolklass från Mjällby. Det är det bästa jag får göra i det här uppdraget, möta ungdomar. Allt för sällan tyvärr.

De ställde intressanta frågor. Som vad jag tjänar, hur många timmar jag arbetar, hur många "möten" vi har om året, vad jag får bestämma över, om vi kan öppna en affär som säljer TV-spel, när vi kan öppna en fritidsgård i Hörvik och många fler intressanta diskussioner blev det. Underbart!

På kvällen hade vi möte med S-föreningen, Arbetsförmedlingen var inbjuden och tyvärr så var inte deras arbetslöshetsstatistik ett aprilskämt.