måndag 23 mars 2009

Ny måndag


Ny måndag.

Jag tillhör dem som gillar måndagar och hoppar upp på morgonen full av förväntan inför dagen och veckan.

Vi inledde dagen med "informationsfrukost".

Det innebär att de anställda i Stadshuset bjuds på frukost och i gengäld så använder vi tiden, ungefär en halvtimme, till att informera om viktiga frågor.

Kommundirektören startade upp mötet med att visa följande:

The difference bettween going to work on Monday, and coming home on Friday.

Han har skön humor, och bra musiksmak.

Han har för övrigt en hel del andra kvalitéer också som behövs som kommundirektör.

Därefter hade jag träff med Samhällsbyggnadsförvaltningen ute på Slottsgården där vi också åt en utsökt lunch, potatismos och korv. Jag kan försäkra att mosen var en kulinarisk upplevelse. Och precis så len och gul som jag vill att potatismos ska vara.

Sen åkte jag till Olofström, vi hade möte med Blekinge Väst.

Det blev ett långt och bra möte.

Direkt därifrån till Ronneby för styrelsemöte med Partidistriktet.

Sen var det slut på dagen. Någon TV-nyhetssändning (förutom Blekingenytt på webben) har jag inte hunnit ta mig an ännu, men jag hoppas inte att omvärlden har stökat till det alltför mycket under dagen.