fredag 13 mars 2009

Fredagen den trettonde


Det är fredag och sista vardagen i veckan.

Jag har varit i Karlskrona och haft sammanträde med verkställande utskottet i partidistriktet. Det var inte så spännande i dag som det kunde ha varit med det gänget, det var mest internt praktiskt om partikongress, distriktskongress, valsedlar, ordningen på namnen till kyrkoval etc...

Tillbaka i Sölvesborg och jag fick "turen" att bli intervjuad av en konsult kl 16.00.

Vi tre medlemskommuner, Sölvesborg - Olofström - Karlshamn, har beställt en utvärdering av vårt miljöförbund. Jag fick den sämsta tiden, tror jag, 16.00 en fredags eftermiddag. Men det gick bra. En och en halvtimme satt jag och konsulten och pratade. Jag har stora förväntningar på utvärderingen.

Nu är det kväll och det är dags att fira av en gammal arbetskamrat som passat på att både fylla år och byta arbete.