lördag 16 september 2006

Tjafsig debatt

Dålig start på dagen, datorn har havererat IGEN! Surfar nu på en gammal, det går bra, men jag saknar alla mina dokument, bilder, mina länkar... talet jag ska hålla imorgon *gulp* Jag får upp tidigt imorgon.

Vi träffade pressen imorse, försökte få DEM att pressa "Alliansen" på vilka som blir ordförande i olika nämnder och vilken som blir kommunstyrelsens ordförande om de kommer i majoritet. Jag tror inte de lyckas få några svar. Det återstår att se imorgon bitti.

Idag har jag mest varit i valstugan. Trevliga samtal. Många människor som är osäkra, lite kritiska mot en del, med all rätt ibland. Jag har lyssnat och svarat på det jag kan och bett att få återkomma om annat och sagt emot en hel del.

Slötittade på debatten. Nej jag gillar det inte. Käbbel och tjafs. Översitteri. Fikonspråk. Inte konstigt att människor inte orkar bry sig. Tänker på alla med språksvårigheter. Förstår de alls vad som sägs?

Ska inte säga så mycket mer om det. Men Maud. Jösses. VILKA röstar på dagens centerparti? Varför? Ge mig gärna svar via mail.

Nu ska jag sova.

Natti!