lördag 16 september 2006

Obegripliga anklagelser

Godmorgon vänner!

Jag ser att det är rätt många besökare här på min hemsida. Det hade varit roligt att kunna diskutera med Er men tyvärr har jag tagit bort funktionen att kunna kommentera bloggen och även gästboken. Detta för att jag alltid får en massa trista mail och kommentarer från Sverigedemokrater och deras sympatisörer.

På måndag, när valet är avgjort, då har rasisterna förhoppningsvis krupit ner i sina hålor igen. Och då kanske jag öppnar för kommentarer så att vi kan ha diskussioner här på hemsidan.

Klockan är snart åtta. Jag har varit uppe i snart två timmar, morgontidig som jag är. Det har varit en orolig natt men jag känner mig ändå ganska utsövd.

Klockan tio ska jag vara vid valstugan jag har fortfarande inte bestämt mig för vad mitt tal idag ska handla om. Men troligen blir det solidaritet.

Välkomna dit, jag bjuder på kaffe!

Här på bloggen syns vi senare idag. Ikväll.

---

Hemma igen efter valfinalen på torget. Massor av människor, härlig gemenskap. Underbart!

På vår sida alltså. Alliansen lyckades inte heller idag samla några intresserade åhörare så de fick försöka tala till oss när de hade sin talartid.

Jag har hela valrörelsen undvikit att (offentligt) smutskasta någon person ur Alliansen. Det kommer ju en vardag efter valet. På måndag vill jag kunna möta dessa människor och se dem i ögonen. Jag har inget att skämmas för och kan stolt konstatera att jag lyckats. Trots att det ibland varit svårt.

Moderatledaren Gunbritt Hedén ägnade däremot hela sitt tal, nästan, åt vår politik och mig i synnerhet. Hon berättade hur elak jag varit och vad jag sagt för dumma saker om henne. Jag borde kanske känna mig hedrad. Men nu har jag inte sagt ett endaste pip om henne. Och när hon senare blev rättad fick hon stega fram till mikrofonen och säga att hon förväxlat mig med en annan kvinna. När hon hade gjort detta tillrättaläggande passade hon ändå på att säga lite till ofördelaktigt om mig. Nån ursäkt bjöd hon förstås inte på. Men som hon sa: "Rätt ska va rätt". Jaha.

Nu ska jag strax vila lite men först vill jag säga, och det kanske blir det sista inlägget i valrörelsen:

Om Ni vill minska arbetslösheten i Sölvesborg, rösta på S, då blir det en ledig lärartjänst från och med januari.

Om Ni vill höja pensionsåldern, rösta på M, då får Gunnbritt som är 66 år jobba heltid tills hon blir 70. Minst.

Nä Gunbritt. Jag unnar dig nu att få ett skönt och aktivt pensionärsliv.

Hur som helst så önskar jag oss alla Lycka till i morgon.
Må bäste kvinna vinna.

Vi har, från vår sida, haft en bra valrörelse. Det har stärkt vår gemenskap och vi har blivit ännu starkare genom delaktighet och partivärme.