onsdag 6 september 2006

Nära midnatt

Puh... klockan är snart midnatt och jag känner mig speedad som ett överstimulerat barn.

Har som vanligt inte fått sova inatt för Ludde.

Alltså; hur vanligt är det egentligen att ensamstående småbarnsföräldrar, som jag, är så aktiva i en valrörelse!?

Jag undrar, för jag vill veta om det finns någon annan som ÖVERLEVT...

Började dagen i gryningen med att bada tillsammas med Ludde. Jo faktiskt. Har fortfarande inte tappat ur badvattnet, det har varit fullt upp...

Lämnade hos underbara dagmamman 07.30.

Besök på gyn för cellprovstagning 08.00 (överflödig information)

Snabb frukost på Ritz.

Till Stadshuset för att ta emot Minister Lena Hallengren. Där fikade vi och de anställda i huset fick möjlighet att prata med henne en stund. Sen åkte vi med röda valbussen till Bossabo förskola. Verkligen trevligt och lärorikt! Personalen hade många frågor och synpunkter och det är alltid bra.

Senare vidare till Bibliotek/Lärcentrum. Där efter skulle Lena vidare till Olofström, Peter och jag åkte till Hällevik för aktivitet med Mjällby S-förening. Och sen direkt till nästa aktivitet i Hjortakroksområdet. Det var positivt! Vi bjöd på korv och dricka och dragspelsmusik. Där var mycket barn och vuxna av flera nationaliteter, vilken härlig stämning!

Ludde spelade ballongfotboll med de "stora" killarna och han njöt i fulla drag.

Hemma på soffan, slumrar till Peter Erikssons utfrågning, somnar till Leijonborg på Aktuellt, när mobilen ringer. Markus Alexandersson är i bygden, han jagar Chippen för Aftonbladets räkning, han undrar om jag vet var han är. Nej säger jag men kom hit och ta en kaffe. Det gjorde han. Sen körde han hem.

Nu sitter jag här.

Det är dags att sova. Snart.