söndag 3 september 2006

Konstgräs istället för is?

Det blev en stressig morgon, det tar förfärligt lång tid när man ska försöka platta ut håret så att lockar försvinner. Bara så ni vet!

Det var upprörande att läsa hur BLT skrivit att investeringar i ishallen får stå tillbaka till förmån för konstgräs. Men Sydöstran hade skrivit desto bättre.

Jag var punktligt vid valstugan kl 9.30 och där var redan full kommers. Vi hade talartid från 9.45 och det blev bra framträdanden. Alla våra ordförandekandidater höll strålande anförande om vad som hänt och vad som är på gång i de olika nämnderna. Som vanligt hördes inte ett pip från övriga partier. De kanske inte ens var på torget? Jo förresten, det sas att någon anonym Centerpartist hade mumlat något i en ensam hörna. Men jag varken såg eller hörde det.

På eftermiddagen var jag väldigt sugen på att köra till Lund och se SGIF spela fotboll, jag insåg att jag inte skulle hinna i tid och slöade istället på soffan. Matchen slutade 2-2 vilket är mer än godkänt.

När kvällen anlände gick Roine och jag ut för att äta en bit mat. Tyvärr var det en berusad ung man som blev aggressiv och hotfull när vi inte kunde hålla med honom om hans rasistiska påhopp. Jäkligt trist. Vi gick hem!