tisdag 12 september 2006

Fin fotbollshelg

Godmorgon!
Klockan är strax efter sju om morgonen och det ligger en ny härlig dag och väntar.
Det har varit blandade känslor i helgen.

Jag fick besked om att en vän Kalle, 26 år ung, omkommit i en MC-olycka. Det är overkligt och meningslöst. Allt stannar upp och man frågar sig vad som egentligen är värt något.

Vi som var Kalles vänner har ägnat helgen åt att bearbeta detta och på vårt sätt hedra Kalle. Det har stärkt vår vänskap och gemenskap ytterligare.
Sov gott Kalle!

I lördags på torget blev jag provocerad av en "gubbe", jag blev förbannad. Jag ska inte lägga ut ditt namn här. Inte än i alla fall. Men jag kommer inte att glömma. Och jag tänker förmodligen använda det du sa; bland annat att "hemmafruar kan ju ingenting..." för att visa vilken förtryckartyp du är.
Tvi!
Men den lilla konflikten eldade upp mig så att jag sedan kunde hålla ett bra tal om jämställdhet och diskriminering.

Jag såg att en av mina nya vänner från Piri Piri stod på avstånd och lyssnade. När jag senare var inne och köpte falafel uttryckte han stor respekt och uttalade med emfas "Så du är med i Socialdemokraterna då måste jag respektera dig mycket".
Han är helt nyiflyttad till Sölvesborg och visste inte vart han skulle gå för att rösta.

Jag hoppas att min förklaring funkade.

OCH det har ju varit en härlig FOTBOLLSHELG!!!
Först SGIF-Kirseberga 4-1, sen MAIF-Jönköping 4-0.
Två fantastiska matcher.

Nästa helg är det vi Sossar som vinner!

Nu har mitt badkar hunnits fylla med vatten och jag ska ta ett härligt morgonbad innan jag ger mig iväg.

Ha en skön dag!