torsdag 7 september 2006

Dans och grillkväll

Godmorgon! Orkade inte skriva igår, dagen var späckad och avslutades med fest i Slottslängorna. Vi hade argumenttrimning och tittade på Zoltans pjäs "En otäck historia" och avslutningsvis dansade vi till JJ-band. Det var bra och vi hade roligt. Men det straffar sig idag. Nu ska jag lämna Ludde hos dagmamman och sen på arbetsplatsbesök.

---

Hej igen. Ännu en dag till ända, det har varit en positiv dag. Vi hade ett fantastiskt arbetsplatsbesök i förmiddags, hos PEAK, vilken optimism och framtidstro de visade, och ett så positivt arbetsklimat åtminstone det jag såg. Härligt!

Träffade lite människor vid valstugan och passade också på att uppmana de glada innehavarna av Piri Piri (där jag köper min falafel) att gå och rösta nästa söndag.

Jag vill inte låta dyster och gnällig. Men va fasen är det frågan om? VARFÖR håller partivänner på och försöker skada partiet?

Va fasen... Faraj... vad ville du med ditt inlägg i SSU-debatten, förstod du konsekvensen? Fan Faraj. Jag som är så stolt över att få vara din vän. Jag som respekterar dig så mycket, jag blev jäkligt besviken idag.

SSU-Vänner, jag saknar "vi-känslan". Det är Sverigedemokraterna och Alliansen som är våra (även era) fiender och huvudmotståndare. Det är en vecka kvar! Var är lagandan? Ni ger er på fel motståndare, det är fel, det är VI som är vi. VI partivänner.

För er som inte förstår vad jag skriver om, så kan ni Läsa i Kalles blogg. Jag sätter punkt vad det gäller den diskussionen. Det gör mig bara ledsen.

Ikväll var jag inbjuden på grillkväll tillsammans med LO. Jag känner mig stärkt, det finns en härlig "vi-anda" och det finns jävlaranamma och kämpaglöd.
Vi har en vecka på oss.
Nu tar vi dom!