lördag 9 september 2006

Besök av Lena Hallengren

Förutom att jag möttes av en lögn i dagens Sydöstran så har dagen varit positiv. Där stod att Ministerbesöket med Lena Hallengren snabbt fick planeras om när hon inte var välkommen till Furulundsskolan. Och rektorn där hänvisar till "politkerna" som fattat ett sådant beslut.


Jag lägger mig inte i beslutsprocessen. Men vi var aldrig på väg till Furulundsskolan med Lena. Det är en lögn. Vi hade däremot andra mycket uppskattade och positiva besök, först på Stadshuset, sen på Bossabo förskola och sedan på vårt Bibliotek/Lärcentrum.


Lena blev mycket väl mottagen på samtliga ställen och personalen hade förberett sig väl. Tack för det!


Idag har vårt kommunala handlingsprogram delats ut med Posten.
Äntligen!


Jag hoppas att det uppskattas, det är väldigt fint och påkostat. Nu kommer nog, förhoppningsvis, den kommunala debatten igång. Imorgon hoppas jag på många frågor vid valstugan.


I eftermiddags var jag i Hörvik, vid affären, det var väldigt trevligt att vara där i soldränkt havsmiljö.

Måste påminna om programmet som sändes sent i gårkväll, Insider, på trean. Om Sverigedemokraterna. Det är ganska absurt, att partiet som vill ha hårdare straff för brottslingar. Och dessutom utvisa alla som begår brott i Sverige. Det är i och för sig en del i deras program som är väl värd att belysa för sig själv.

Invandrare som är Svenska medborgare. Vart ska dom utvisas?
Och hur ska man särskilja? Hur många generationer bakåt ska man ha helsvenska ättlingar för att räknas som svensk?

Men tillbaka till programmet; SD har, föga förvånande, flest tunga brottslingar på sina listor. Jimmie försökte berätta att alla partier har en och annan som är lagförd för brott. Ja. Parkeringsböter, fortkörningsböter etc.
Men SD har tung kriminalitet i sitt parti. De ska rensas ut säger Jimmie.

Ja, han har lite att göra då Jimmie.

Jag är ganska seg i kväll men POSITIV. Det känns starkare och starkare, det går bra det här!Snart ska jag försjunka i soffan.
Det spelar inte så stor roll vad som visas på TV för jag är snart i dvala ändå.
Godnatt!