söndag 17 september 2006

17 september

Godmorgon, så har det blivit den 17 september. Nu är vi där.
Känns overkligt.

Jag ska nu dela ut valsedlar utanför vallokal och senare vara i valstugan en stund.

Är dödstrött. Tack för det kära vänner! Som hade den goda smaken att gå hem redan 02.30 inatt. Men vi hade förbaskat goda skratt så det får vara värt det.

Återkommer senare...

---

Så. Nu har jag gjort allt jag kunnat i denna valrörelse. Klockan är 16.15 och det är några skälvande timmar kvar.

Jag delade ut valsedlar utanför vallokal, förvånades då över att flera stycken inte förstått att man kan rösta på olika partier i kommun, riksdag och landsting. Resten av dagen har jag varit i valstugan.

Tyvärr har jag mest mött besvikelse. De flesta verkar övertygade om att loppet är kört. Om det är så, får vi kavla upp ärmarna och slåss ur underläge. Det kanske skulle göra nytta för partiet. Men tyvärr, skada för landet.

Nu ska jag vila lite innan det är dags för valvaka.

Tack alla människor som har stöttat mig och gett mig förtroendet att vara affischnamn och kommunalrådskandidat. Tack alla som har supportat och sagt små vänliga ord på vägen, när det som bäst behövs. Det är därför vårt parti är bäst! Vi tar hand om varandra.

Jag kommer aldrig att glömma denna valrörelse och alla fantastiska människor.

---

19.10

Kom igen nu Peter, nu åker vi!